top of page

Maak kennis met ...

Maak kennis met... Suzanne

Suzanne werkt met veel enthousiasme als projectmanager bij Donation Company. In 2021 startte ze als fondsenwerver. Ze waardeert de diversiteit van de mensen die hier werken, allemaal met hun eigen achtergrond en kwaliteiten, de menselijkheid en het streven naar groei. Hoe heeft Suzanne deze stap van fondsenwerver naar projectmanager gemaakt?

Maak kennis met... Luiz

Luiz is al 17 jaar met veel plezier fondsenwerver. Hij vind het heerlijk om gedurende de dag met verschillende mensen te praten en zich in te zetten voor goede doelen. Daarnaast is hij muzikant. Wat motiveert hem om het beste uit zichzelf te halen voor zijn werkzaamheden?

Maak kennis met... Amy

Amy is 33 jaar en is voor de liefde naar Tanzania verhuisd. Daar woont ze met haar Masai man, werkt ze als fondsenwerver voor Donation Company en heeft ze haar eigen stichting opgezet. Hoe is het voor Amy om vanuit zo’n andere omgeving verbonden te zijn met Donation Company in Amsterdam?

Maak kennis met... Soraya

Soraya is 38 jaar, al 20 jaar gelukkig getrouwd en trotse moeder van een zoon van 12 jaar en een dochter van bijna 5 jaar. Ze houdt erg van in de natuur zijn en fotograferen. Naast haar werk als loyale en oprechte fondsenwerver bij Donation Company maakt ze dan ook graag mooie foto’s van haar kinderen in de natuur. Wat zorgt ervoor dat Soraya zich bij Donation Company als een vis in het water voelt?

Maak kennis met Heidy

Heidy is één van onze gedreven fondsenwervers die vanuit het buitenland voor Donation Company werken. Vanuit Marrakesh en ook vanuit het prachtige Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam, belt ze voor diverse goede doelen. Voor Heidy is dit een ideale combinatie, de vrijheid om deels op afstand te kunnen werken en zich in te kunnen zetten voor goede doelen. Hoe is het zo gekomen dat Heidy zowel vanuit Marokko als vanuit Amsterdam belt voor Donation Company?

Maak kennis met Sonja

Sonja is de pensioenleeftijd al een tijdje gepasseerd en is één van onze meest ervaren fondsenwervers bij Donation Company. Ze heeft het na 18 jaar nog steeds hartstikke naar haar zin in dit prachtige vak. Wat zorgt ervoor dat Sonja zich nog altijd vol energie inzet als fondsenwerver voor goede doelen?

Maak kennis met... Maarten

Maarten is naast fondsenwerver bij Donation Company muzikant. Hij speelt o.a. met zijn collega Erik samen in de band ‘Adam Swamp’. Toen er drie jaar geleden veel veranderde en zijn oude werkgever transformeerde in het huidige Donation Company vroeg Erik of Maarten weer terug wilde komen. Maarten had een kennismakingsgesprek met Daan en maakte zijn comeback als fondsenwerver bij Donation Company in het prachtige Muziekgebouw aan ‘t IJ. Wat is Maarten zijn unieke kwaliteit als fondsenwerver?

Maak kennis met... Joep

Joep werkt nu ruim 3 jaar met veel plezier als IT medewerker bij Donation Company. Hij zat in de Wajong en heeft een re-integratietraject afgerond bij Partner in Werk. Oorspronkelijk reageerde hij op de functie van fondsenwerver. Tijdens het kennismakingsgesprek kwamen direct andere kwaliteiten van hem naar boven. Wat betekende dit voor Joep zijn functie bij Donation Company?

Maak Kennis met Marlies

Marlies is één van onze enthousiaste thuistoppers bij Donation Company. Met haar energieke, sympathieke en rustige benadering belt ze donateurs van diverse goede doelen. Wat is de succesfactor die ervoor zorgt dat Marlies op alle projecten goed scoort?

Maak kennis met Israël

Israël is 26 jaar en werkt nu ongeveer 1,5 jaar bij Donation Company als fondsenwerver. Dat Israël bij Donation Company terecht is gekomen, is een geluk bij een ongeluk. Eigenlijk was hij uitgenodigd bij het uitzendbureau voor een andere vacature, maar daar kwam Donation Company toevallig op zijn pad. Hij woont op NDSM, dus met het pontje is hij zo op zijn werkplek in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Wat is voor Israël een belangrijke reden om zich in te zetten voor goede doelen bij Donation Company?

Maak kennis met Jolanda

Jolanda is een van onze gewaardeerde fondsenwervers bij Donation Company. Ze heeft veel ervaring in telefonische werving en is erg enthousiast over het werken voor goede doelen. Met haar warme persoonlijkheid en doorzettingsvermogen is ze één van onze thuistoppers. Wat spreekt Jolanda het meeste aan in het fondsenwerven voor Donation Company?

Maak kennis met Gaitrie

Gaitrie is één van onze gedreven fondsenwervers bij Donation Company. Ze gaat er echt voor. In het verleden werkte ze in commerciële functies bij een bank. Ze verkocht tientallen jaren leningen en hypotheken. Wat is voor Gaitrie het punt geweest waarop zij besloot haar commerciële talent in te gaan zetten voor goede doelen?

bottom of page