top of page

Maak kennis met... Soraya

Suzanne Groenstege

24 januari 2024

Maak kennis met... Soraya

Soraya is 38 jaar, al 20 jaar gelukkig getrouwd en trotse moeder van een zoon van 12 jaar en een dochter van bijna 5 jaar. Ze houdt erg van in de natuur zijn en fotograferen. Naast haar werk als loyale en oprechte fondsenwerver bij Donation Company maakt ze dan ook graag mooie foto’s van haar kinderen in de natuur. Wat zorgt ervoor dat Soraya zich bij Donation Company als een vis in het water voelt?


Soraya vertelt: ‘Rond 2016 ben ik begonnen als fondsenwerver bij Reactie & Response, dat in 2020 is overgegaan in Donation Company. Mijn zoon was toen nog jong. Ik wilde graag in de avonden werken en dichtbij huis. Vanuit mijn toenmalige woning op het IJplein wees mijn zoon naar het Muziekgebouw aan het IJ aan de overkant en zei: ’Kijk, daar werkt mama’. 


‘Een belangrijke reden voor mij om voor Donation Company te werken is dat ik hier als mens behandeld wordt. Dat is een belangrijke motivatie om mij vol overgave te blijven inzetten. Daan, onze directeur, is enorm betrokken en dat maakt het voor mij leuk om mij extra in te spannen. Hij is een hele fijne werkgever, die het beste voorheeft met zijn werknemers. Er is een leuke werksfeer en een huiselijke werksfeer op kantoor,’ zegt Soraya.


‘Werken voor Donation Company is erg interessant. Je leert op ieder project weer andere dingen. Dat is goed voor mijn algemene ontwikkeling. Mijn favoriete partners om voor te bellen zijn het Leger des Heils en de Nierstichting. Ik kan nooit kiezen. Ik vind beide goede doelen geweldig. Het Leger des Heils zet zich in voor kwetsbare mensen. Dat spreekt me erg aan. Een familielid van me is vijf jaar geleden overleden aan kanker in de nieren. Door voor de Nierstichting fondsen te werven, hoop ik het leven te verbeteren voor mensen die dat nodig hebben,’ gaat Soraya verder. 


‘Mijn collega Henry zegt dat ik een goede fondsenwerver ben, omdat ik oprecht kan meeleven met mensen. Ook durf ik wel hoge donaties te vragen,’ zegt Soraya gevraagd naar haar kwaliteiten. 


Soraya, je doet je werk met een enorme toewijding en gevoel voor wat mensen bezighoudt. We zijn blij dat je je zowel in het thuiswerken als in het werken op kantoor thuis voelt. Je bent heel waardevol voor ons team en onze partners. 

bottom of page