top of page
img34782_225.jpg

Telefonische fondsenwerving voor goede doelen en culturele organisaties

ERVAREN EN BETROKKEN!

Home: Over mij

Professionals voor non-profitorganisaties

Het is aangetoond dat fondsenwerving via een persoonlijk telefonisch gesprek de krachtigste manier blijft om jouw Goede Doel of NPO een stem te geven. Op deze manier vergroten wij de samenwerking met jouw donateurs.

belzaal.jpg
Home: Onze referenties

Donation Company, voorheen Reactie & Respons, maakt deel uit van een Europees samenwerkingsverband met partnerbedrijven in Berlijn en Madrid. We zijn sinds 1995 actief in Amsterdam en hebben telefonische fondsenwerving ontwikkeld en geperfectioneerd. Wij bieden innovatieve campagnes op basis van bewezen praktijk en creëren al 25 jaar de beste oplossingen voor de sector door succesvolle werving via bestaande achterban.

De opgebouwde ervaring van alle partnerbedrijven in het Europese netwerk houdt ons actief, flexibel en innovatief. 

Partners

telefoon Operator

Eerlijk en transparant

Onze filosofie is gebaseerd op bewustwording, waardering, sociaal maatschappelijke betrokkenheid en transparantie. Dit komt zowel tot uiting in onze gesprekken met  donateurs, in onze omgang met elkaar, maar zeker ook in ons samenwerkingsverbanden met partijen als Roads en Partner in Werk die voor re-integratie zorgen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

phone operator.webp

Thuiswerken

De huidige situatie vraagt om aanpassingen. Omdat ons werk door moet blijven gaan, juist in tijden van Corona, hebben we ervoor gezorgd dat het thuiswerken stevig op de kaart staat. Onze fondsenwervers zijn begaan met hun werk en zijn blij dat ze zich kunnen blijven inzetten voor Goede Doelen en het werk gewoon vanuit huis kunnen blijven doen. Een groot deel van onze fondsenwervers heeft al 20 jaar ervaring en kenmerken zich door een ECHT gesprek te kunnen voeren.

brug 1.png

Sociaal betrokken collega’s gezocht

Ben je op zoek naar zinvol werk? Help jij graag mensen en organisaties die ondersteuning nodig hebben? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn momenteel op zoek naar fondsenwervers.

Vacature

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in de Donation Company. Wij adviseren je graag uitgebreid over telefonische campagnes, dataselectie en online chat. Wij stellen met plezier een op maat gemaakte campagne voor je samen. Wil je ons liever telefonisch bereiken? Bel ons dan op 088 0280 280.

Volg ook onze pagina op LinkedIn om geen update te missen!

Home: Neem contact met ons op
Centraal 2.png
bottom of page