Wij wensen je prettige feestdagen en een betekenisvol 2022

Bij Donation Company gaat het om echte gesprekken!

Betrokken en ervaren fondsenwerving

 

​Het is aangetoond dat fondsenwerving via een persoonlijk telefonisch gesprek nog steeds de krachtigste manier is om organisaties een stem te geven. De fondsenwervers van Donation Company onderscheiden zich door ervaring en betrokkenheid en vergroten zo de samenwerking met donateurs van goede doelen en culturele organisaties.

Echte gesprekken voeren daar draait het om bij Donation Company. Het belangrijkste doel is dat een donateur ophangt met een goed gevoel en denkt ‘dit was een leuk gesprek, ik voel mij gewaardeerd’.

Dit doen wij door onze fondsenwervers intensief te betrekken bij alle campagnes zodat zij goed kunnen uitleggen wat de noodzaak is van de bijdrage voor het goede doel of de culturele organisatie waar zij voor bellen. Ook bellen zij voor organisaties waar zij affiniteit mee hebben. Door deze manier van wer ken halen wij mooie resultaten voor alle goede doelen en culturele organisaties waar wij mee samenwerken.

 

Wil je weten hoe wij hét verschil kunnen maken voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Kies jouw kerstcadeau

Wat leuk dat je de QR code hebt gescand en onze website bezoekt. Omdat we dit waarderen en je hele fijne feestdagen willen wensen en een betekenisvol 2022, mag je een mooi kerstcadeau uitkiezen!*

 

Kerstcadeau 1: Tony's Chocolonely Geschenkdoos
Wie wil dit heerlijke chocoladecadeau nou niet? In deze doos zit:
1x Melk Karamel Zeezout Chocolade Reep
1x Melk Chocolade Reep
1x Puur Amandel Zeezout Chocolader Reep

Kerstcadeau 2: Openhartig Zingeving spel
Laat je verrassen en kom meer te weten over je vrienden, familieleden en over jezelf! Gedachten en ideeën over zingeving met elkaar delen, laat diepste drijfveren omhoog komen en inspireert om er ook iets mee te doen! Dit uitdagende spel is bestemd voor twee of meer spelers en kan met wie en waar dan ook gespeeld worden.

Kerstcadeau 3: Een kennismakingsgesprek én kerstcadeau 1 + 2

Hoe leuk is dit! Een kennismakingsgesprek met Donation Company om te kijken hoe wij jouw goede doel of culturele organisatie kunnen helpen bij fondsenwerving en je krijgt de heerlijke Tony's Chocolonely Geschenkdoos én het leuke Openhartig Zingeving spel erbij cadeau! Dat is een driedubbel kerstcadeau dus!

Afbeelding1.png
Afbeelding2.png
20210805-MCH-0001.jpg

*Zolang de voorraad strekt

arrow&v

Bedankt voor je inzending!

Kies je kerstcadeau en ontvang deze binnenkort op je deurmat!